O-ringen etapp 1

Ja, vad skall man säga, logistiken klaffade inte riktigt för arrangörerna första dagen. Satellitparkeringen stängdes eftersom bilar körde fast, köerna till bussarna var uppemot 500 meter långa. De har lite att jobba på tills imorgon..

Själva orienteringen då? Ja det var en blöt historia. I princip var man än satte sin fot på banan så var det någon form av vatten involverat. Det gjorde även att det blev mycket jobbigt trots (för att vara fjällen) rätt flack terräng.

Både Max, Mamman och Pappan kom i alla fall runt sina banor. Den förstnämnda kanske inte helt nöjd då han tyckte det kunnat gå lite fortare.. Men än är det 4 dagar kvar så allt kan hända, och allt kan vända.

Hugo och Victor körde miniknat som nog får räknas in i världsklass enligt dem själva. Och trots långa vandringar idag, och allt logistikshabbel – inte den minsta missnöjesyttring från de yngsta som traskade på och bar det som måste bäras. Jag vet vilka två som får guld-⭐️:or idag!