Julen 2021

Då har julafton inträtt. Nissen har jobbat på under december och levererat det ena knasiga upptåget efter det andra. På julaftonens morgon hade han däremot tagit sitt pick och pack och flyttat hem till Nordpolen. Det var en smått förvånad trio som konstaterade han faktiskt var borta. Det funderades lite hur det faktiskt gått till, de gick och kände längs med väggen för att se om det på något sätt gick att förstå hur det hela hade gått till. Men nej, allt var som vanligt igen. Men det spelade inte så stor roll för snart skulle ju ändå T O M T E N komma.

Men först blev det jullunch hos Grundells och deras nya hus i ett gnistrande fint vinterväder.

15-slaget infann sig, och hela skaran satt faktiskt och tittade på Kalle Anka och hans vänner som önskade God Jul. Mot slutet börjades det dock skruvas en del på sig i soffan. Han skulle ju snart knacka på dörren…

Resterande delen av julklappsöppningen gick faktiskt något lugnare till än befarat. Inte riktigt den där hysterin som varit tidigare år. Skönt.

Resterande delen av julhelgen gick åt till att ta tillvara på det fina vintervädret. Ravan hade ett tjockt tryggt istäcke, så det blev en del skridskor.

%d bloggare gillar detta: