Tjuvstart på Militärvägen

Vi flyttar ju inte förrän i början av februari, men idag tjuvstartade vi ändå med att förbereda för fiberindragningen. I februari lär det vara minusgrader och tjäle i marken, så skall det bli fiber till inflyttningen så är det hög tid att gräva nu.

Utrustad med spade och spett antogs utmaningen att gräva de 13 meter för att komma till Sollentuna Energis överlämningspunkt. 4 timmar senare, några blåsor i händerna och begynnande träningsverk så var det klart. Nu skall det läggas fiberslang och sedan får Sollentuna Energi göra sina inkopplingar, sedan får vi hoppas att bredbandet är klart lagom till inflyttning!

Det blev inte riktigt raka spåret
Det blev inte riktigt raka spåret
Anslutning till huset
Anslutning till huset

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: