Roadtrip till Järfälla

Klämdag och barn + pappan är lediga. Max skulle till sin kompis i Järfälla så vi skjutsade honom en bit på vägen. Samtliga packades in i lastcykeln och sen bar det iväg. Det blev med andra ord förmiddagshäng i Berghemsparken.

Spännande med nya lekplatser!

Så spännande att vi nästan höll på att glömma äta mellanmål. Två bananer slank ner snabbt och leken fortsatte.

Dags att åka hem, men vi tog en tur införbi vår gamla gata för att se om någon av grannarna var hemma först. Jodå, Hemströms var hemma så vi stannade på en fika innan fortsatt hemfärd. Här fick trills bekanta sig med den här lilla krabaten som de klappade med stor försiktighet…

Det muttrades en del på ditvägen om att vi inte sett så många djur, men på hemvägen blev det djur med besked. En flock kreatur bestämde sig för att korsa vägen ungefär precis när vi passerade till trills förtjusning…

Väl hemma somnade alla middag riktigt fort utom Victor – han låg i en timma i sängen och sa ”Mooooo” 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: