Nya kontoret klart

Eller? Ja när rummet var klart uppstod frågan, skall vi verkligen ha kontoret här? Det blev istället så att detta rum får bli kombinerat gästrum och ”spelrum”. Med andra ord fick PlayStation, Wii och allt vad det heter flytta in i detta rum. Skönt att kunna stänga dörren när allt skylandersljud börjar bli lite för irriterande. Och, skall även erkännas, skönt att kunna stänga om sig när man vill vara ifred en stund själv och spela…

Att fixa i ordning själva rummet gick på rutin. Inga större konstigheter, utan det var spackling, slipning, målning, tapetsering, golvläggning och listmontering i nämnd ordning.

Skönt, detta var sista större projektet i första fasen av husrenoveringen, så nu kan vi ta en välbehövlig jul och nyår 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.